Module 1

Kies een strategisch startpunt

image-20222207-092935

In deze module leer je:

In deze module gaan we een strategisch startpunt bepalen. Ook als je al begonnen bent met je PaaS model, is gebleken dat het doorlopen van deze stappen waardevol is voor het (h)erkennen van toekomst strategieën om je bedrijf nóg slimmer en circulairder te maken.

In deze module leer je wat jouw beste circulaire business strategie is, hoe je de hoogste strategie op de R-ladder #refuse kunt omarmen en waar de gaten en kansen liggen in jouw circulaire netwerk.

m1

 

Mac: Option + klik om te downloaden.
PC: Rechtermuis klik om te downloaden.

Vul je intakeformulier in

✍️Als je het formulier nog niet hebt ingevuld, kun je dat alsnog doen. Zo kunnen wij ons zo goed mogelijk voorbereiden op de training zodat we jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Klik op onderstaande link en vul het formulier in. Niet alle velden zijn verplicht, maar hoe meer je invult, hoe beter ik je kan helpen.

Live Q&A #1

Kom langs in ons virtuele kantoor om dieper in de stof te duiken
en al je vragen te stellen aan de mentors.

Volgende live Q&A: 7 maart 10:00 – 11:00

👉 De teamslink 

Meeting ID: 311 519 387 773
Passcode: oNfCGy

 ☕Je bent altijd welkom om 10 minuten van tevoren in te checken
en alvast een “koffietje” samen te drinken, zodat we op tijd kunnen beginnen.

 

Vragen?

Heb je een brandende vraag? Vul dan dit formulier in:

We selecteren zoveel mogelijk van de vooraf ingediende vragen om te beantwoorden tijdens de livesessies. Het doel hiervan is om de vragen zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden, waardoor de live sessies zo efficiënt mogelijk verlopen en zoveel mogelijk deelnemers er wat aan hebben.

Als de vraag niet beantwoord wordt tijdens de live sessie, beantwoorden we deze in de comments onder de desbetreffende Module.

 

Terugkijken

Alle live Q&A meetings worden opgenomen. De replay van de eerste Q&A vind je op de module pagina van module 2. Klik hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *